Παρόλο που γίνεται όλο και πιο σπάνιο για τα σύγχρονα ζευγάρια, η Άννα Μαρία και ο Ιωάννης ήθελαν να ακολουθήσουν την παράδοση πιστά για την μεγάλη τους μέρα και να σχεδιάσουν τον γάμο τους. Τον τίτλο που έδωσα ένας Ρομαντικός Γάμος στο Κτήμα Λαάς δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ο γάμος τους είναι μαρτυρία για το πώς η παράδοση και τα έθιμα μπορεί να είναι ένα μεγάλο μέρος ενός γάμου όχι μόνο χωρίς χρονολόγηση αλλά προσθέτοντας νόημα και ρομαντισμό σε όλο αυτό. Η επιλογή της τοποθεσίας ήταν εύκολη για το ζευγάρι: Το Κτήμα Λαάς στην Παιανία ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

   Δεν είναι μια τυπική αίθουσα υποδοχής. Το Κτήμα Λαάς έχει ενα ξεθωριασμένο κοραλλιογενές παρεκκλήσι που στέκεται κατά μήκος του πολυτελούς κτηρίου υποδοχής που σχεδιάστηκε από μια ελληνική οικογένεια με αγάπη για τη φύση και την οικολογία. Μέσα σε ενα περιβάλλον και μια θέα που σου κόβει την ανάσα. Κάθε λεπτομέρεια στο Κτήμα Λαάς είναι σχολαστικά και επιμελώς σχεδιασμένο, από το ξύλο που χρησιμοποιείται από το Άγιο Όρος εώς τις πλακόστρωτες πλάκες από την Αρκαδία. Η τελειομανία των ιδιοκτητών και η εμμονή στη χρήση μόνο των πιο ωραίων και πιο οικολογικών υλικών για την κατασκευή του κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα. Στην περίπτωση της Άννας Μαρίας και του Ιωάννη, ήταν η ιδανική τοποθεσία για ένα γάμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

   Για το γάμο του ζευγαριού, το κτήμα ήταν ελάχιστα διακοσμημένο. Στεφάνια σε σχήμα καρδιάς που κρέμονται από χορδές γύρω από τον τόπο διεξαγωγής των εκδηλώσεων ήταν ιδιαίτερα όμορφα και διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους γάμους. Οι όρκοι ανταλλάσσονταν μπροστά στο γραφικό παρεκκλήσι και οι επισκέπτες ήταν γεμάτοι από συγκίνηση. Η Άννα Μαρία και ο Ιωάννης χαιρέτησαν τους καλεσμένους τους αμέσως μετά την τελετή για να κερδίσουν το καλοκαιρινό φως, την μαγική ώρα όπως την αναφέρουμε οι φωτογράφοι.

   Ένα δείπνο γεμάτο αυθεντικές ελληνικές γεύσεις πραγματοποιήθηκε στο γκαζόν του κτήματος με θέα την Αττική. Περιτριγυρισμένο από τις μυρωδιές κερασιού, αμυγδάλου, κέδρου και μουριάς, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον γάμο με όλες τις αισθήσεις τους. Καθώς ο ήλιος έπεσε τα φώτα της πόλης δημιούργησαν ένα θεαματικό σκηνικό, όπως δηλαδή και ο τίτλος του post: ένας ρομαντικός γάμος στο Κτήμα Λαάς.

   Απολαύστε τον,

   https://youtu.be/Li0e_yWrH8w
   SHARE