ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Παρόλο που γίνεται όλο και πιο σπάνιο για τα σύγχρονα ζευγάρια, η Άννα Μαρία και ο Ιωάννης ήθελαν να ακολουθήσουν την παράδοση πιστά για την μεγάλη του γάμου τους ημέρα. Ο τίτλος στο pοst ένας Ρομαντικός Γάμος στο Κτήμα Λαάς δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ο γάμος τους μοιάζει με μαρτυρία για το πώς η παράδοση και τα έθιμα προσθέτουν νόημα και ρομαντισμό. Η επιλογή της τοποθεσίας ήταν εύκολη για το ζευγάρι: Το Κτήμα Λαάς στην Παιανία ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΛΑΑΣ

Το Κτήμα Λαάς έχει ένα υπέροχο παρεκκλήσι που στέκεται κατά μήκος του πολυτελούς κτήματος. Το κτήμα Λαάς σχεδιάστηκε από μια ελληνική οικογένεια με αγάπη για τη φύση και την οικολογία. Μέσα σε ένα περιβάλλον και με θέα το αεροδρόμιο που σου κόβει την ανάσα. Κάθε λεπτομέρεια στο Κτήμα Λαάς είναι σχολαστικά και επιμελώς σχεδιασμένο, από το ξύλο που χρησιμοποιείται από το Άγιο Όρος εώς τις πλακόστρωτες πλάκες από την Αρκαδία. Η τελειομανία των ιδιοκτητών και η εμμονή στη χρήση μόνο των πιο ωραίων και πιο οικολογικών υλικών για την κατασκευή του κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα. Στην περίπτωση της Άννας Μαρίας και του Ιωάννη, ήταν η ιδανική τοποθεσία για ένα γάμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Για το γάμο του ζευγαριού, το κτήμα ήταν υπέροχα διακοσμημένο. Στεφάνια σε σχήμα καρδιάς, που κρέμονταν από κορδέλες γύρω από το κτήμα δεξιώσεων, ήταν ιδιαίτερα όμορφες και διαφορετικές από αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στους γάμους. Οι όρκοι ανταλλάσσονταν μπροστά στο γραφικό παρεκκλήσι που βρίσκεται μέσα στο κτήμα Λαάς και οι επισκέπτες ήταν συγκινημένοι. Η Άννα Μαρία και ο Ιωάννης χαιρέτησαν τους καλεσμένους τους αμέσως μετά την τελετή του γάμου για να κερδίσουν το καλοκαιρινό υπέροχο φως. Την μαγική ώρα όπως την αναφέρουμε οι φωτογράφοι.

ΤΟ ΓΑΜΗΛΙΟ ΔΕΙΠΝΟ

Ένα δείπνο γεμάτο αυθεντικές ελληνικές γεύσεις πραγματοποιήθηκε στο γκαζόν του κτήματος με θέα την Αττική. Περιτριγυρισμένο από τις μυρωδιές κερασιού, αμυγδάλου, κέδρου και μουριάς. Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι απόλαυσαν τον γάμο με όλες τις αισθήσεις τους. Καθώς ο ήλιος έπεσε τα φώτα της πόλης δημιούργησαν ένα θεαματικό σκηνικό. Όπως δηλαδή και ο τίτλος του post: ένας ρομαντικός γάμος στο Κτήμα Λαάς.

Απολαύστε τον,

https://youtu.be/Li0e_yWrH8w
SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us