Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Αρχές Μαΐου δέχτηκα ένα Email από ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι τον Μάνος και η Αντωνία , οι οποίοι ήθελαν να συμπληρώσουν την όμορφη διαδρομή τους με την πραγματοποίηση του γάμου τους στο κτήμα The Residence, σε έναν υπέροχο χώρο δεξιώσεων στην βαρυμπόμπη. Ωστόσο στην διαδρομή προστέθηκε και ένα πανέμορφο μέλος στην οικογένεια τους η μικρή Κρυσταλία. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού θέλει και διαφορετική διαχείριση για να πετύχουμε το φωτογραφικό αποτέλεσμα χωρίς να τον/την ταλαιπωρήσουμε.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Η απόφαση να διοργανωθεί γάμος και βάπτιση μαζί, θέλει πολύ καλό συντονισμό από όλους τους επαγγελματίες που θα εμπλακούν σε αυτό.
Αυτό θα βοηθήσει πολύ το ζευγάρι να μην ασχοληθεί με τις άχαρες λεπτομέρειες που ενδεχομένως υπάρξουν άλλα να επικεντρωθεί στον γάμο του. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει διαφορετική διακόσμηση για τον γάμο και εντελώς άλλο μοτίβο στολισμού για το μυστήριο της βάπτισης. Ένας ιδιαίτερος στολισμός θα περίμενε τους καλεσμένους, σαν μια μικρή έκπληξη, αφού δεν είχαν πρόσβαση να την παρατηρήσουν κατα την διάρκεια του μυστηρίου.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Μάνος και η Αντωνία με την θετική τους στάση αλλά και με την σωστή συνεννόηση απέναντι στους επαγγελματίες που είχαν πετύχει κατάφεραν να απολαύσουν έναν πολύ όμορφο γάμο-βάφτιση. Την σκυτάλη μετά τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης όπου η διάρκεια εκ των πραγμάτων θα ήταν μεγάλη, πήρε ένα παραδοσιακό κρητικό γλέντι από τον τόπο καταγωγής του γαμπρού.

ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ THE RESIDENCE

Ρακή, Κούπες, Cocktails, Photobooth και δυνατή παραδοσιακή μουσική μας ταξίδεψε για αρκετή ώρα. Τα ηνία μετά από ένα δύωρο θα έπαιρνε ο DJ του γάμου, που κατάφερε να παντρέψει την ελληνική μουσική με την ξένη, χωρίς να μειωθεί η ένταση της διασκέδασης, πράγμα καθόλου εύκολο. Μετά από ένα τόσο όμορφο γάμο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι καλεσμένοι τους όταν θα θυμούνται μετά από πολλά χρόνια αυτόν τον Γάμο Βάφτιση στο Κτήμα The Residence, ένα χαμόγελο θα σκάει στα χείλη τους.

 

Εύχομαι να είσαστε τυχεροί!

 

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us