Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΛΙΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Οι προετοιμασίες του ζευγαριού έγιναν στα πατρικά τους σπίτια με την πολύτιμη βοήθεια από τους γονείς τους και τη συνδρομή των αγαπημένων τους φίλων. Η εναλλαγή μεταξύ γέλιου και συγκίνησης ήταν διαρκής από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν στην Εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη. Ο έρωτας ξεπέρασε την όποια αμηχανία μπορεί να υπήρξε σε μια λαμπερή νύφη σαν την Δάφνη, αφού κατα την άφιξη της στην Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη, την υποδέχτηκαν 500 άτομα και άλλα περίπου τόσα στο Island The Residence, για αυτό το πραγματικά ονειρικό πάρτυ γάμου.

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στην υπέροχη διακόσμηση του γάμου που οργανώθηκε και επιμελήθηκε η Βανέσσα, ιδιοκτήτρια και Wedding Planner από την DeplanV. Χρώματα παστέλ κυριαρχούσαν στον χώρο της δεξίωσης. Το νυφικό τραπέζι και τα τραπέζια των καλεσμένων ήταν γεμάτα με μοναδικές συνθέσεις από λουλούδια με μαγευτικά χρώματα. Το κάθε τραπέζι είχε ξεχωριστό όνομα, μοναδικό φωτισμό και δική του χρωματική ταυτότητα από τα λουλούδια που είχε στολιστεί. Ζωντανή μουσική, ζωντανή ορχήστρα και στο τέλος Dj για να απογειωθεί η διάθεση των καλεσμένων τους αλλά και η δική μου.

ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ

Η ασταμάτητη διάθεση του ζευγαριού για χορό, σε συνάρτηση με τα δροσιστικά Cocktails, κράτησε αυτόν τον υπέροχο γάμο στο Island |The Residence ζωντανό μέχρι το ξημέρωμα.

Απολαύστε το,

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us