ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΝΥΜΦΩΝ

Αυτός ο υπέροχος γάμος στο Άλσος Νυμφών πραγματοποιήθηκε από ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι από την βόρεια μεριά της Ελλάδας, τον Δημήτρη και την Ζωή.
Η μόνιμη διαμονή τους στην Θεσσαλονίκη δεν τους εμπόδισε να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν τον γάμο τους όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί.
Η τελετή του γάμου έγινε μέσα σε αυτό το πανέμορφο εκκλησάκι και αμέσως μετά ακολούθησαν οι φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και τις οικογένειας.

ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΓΑΜΟΥ

Το πάρτυ γάμου κράτησε μέχρι τα ξημερώματα αφού όσοι κατέβηκαν από την Θεσσαλονίκη για να παραστούν στο γάμο δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο σαββατοκύριακο μαζί με τους φίλους τους.
Ο Δημήτρης και η Ζωή δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να χαίρονται την κάθε στιγμή κάτι το οποίο αποτυπώθηκε και στις φωτογραφίες του γάμου τους.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ

Τα ζευγάρια που παντρεύονται πρέπει να κατανοήσουν ότι όση και να είναι η προσπάθεια που θα καταβάλει ο επαγγελματίας φωτογράφος γάμου τίποτα δεν αναπληρώνει τις αληθινές στιγμές που θα δώσει το κάθε ζευγάρι την ημέρα του γάμου του.
Γιατί όπως αναφέρω και στα ζευγάρια μου, εγώ είμαι κομπάρσος και εσείς οι πρωταγωνιστές της ημέρας σας.

Να είσαστε τυχεροί!

 

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us