Η ΒΑΦΤΙΣΗ

Όπως πολλά από τα ζευγάρια μου για το 2020/21, η μαγική βάφτιση στο Κτήμα Ερωφίλη της μικρής Αγάπης ήρθε μετά από πολλά Plan B και αναβολές.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ζευγάρια, δεν ήθελαν να ξανασχεδιάσουν την βάφτιση που είχαν προγραμματίσει. Είχαν κάνει τα σχέδια τους και κατάφεραν να το πετύχουν και τελικά να αποζημιωθούν από το υπέροχο αποτέλεσμα.

Δεν εννοώ μόνο φωτογραφικά αλλά και σαν διάθεση αφού ο κόσμος που παρευρέθηκε στην βάπτιση στο κτήμα Ερωφίλη, είχε την ανάγκη να περάσει όμορφα όπως και τελικά έγινε.

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η διακόσμηση που την είχε αναλάβει η εταιρεία Pinklenonade, είχε μια αίσθηση αέρινη με παλέτα χρωμάτων από ήσυχους τόνους.

Κυριαρχούσε το ροζ, το χρώμα της κρέμας συμπληρωμένο από τόνους ματζέντα.

Ευτυχώς, όλα έπαιξαν τον ευνοϊκό ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα.

Το κτήμα, ο καιρός, οι λεπτομέρειες και οι καλεσμένοι μαζεύτηκαν την σωστή ώρα, στο σωστό μέρος για την μεγάλη γιορτή την βάπτισης αυτού του υπέροχου πλάσματος, της Αγάπης.

Βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι το όνομα που της έδωσε η Μαρία και ο Αλέξης μόνο τυχαίο δεν ήταν. Το όνομα της μικρής είχε το στοιχείο που χρειαζόμαστε αυτές τις ημέρες που διανύουμε.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είχαμε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες να έρθω κοντά με την Μαρία και τα παιδιά. Πραγματοποιήσαμε και το καθιερωμένο ραντεβού στο γραφείο μου για να οργανώσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για την βάπτιση.

Κάθε φορά που σχεδιάζουμε μαζί με τα ζευγάρια μου τον γάμο τους η την βάπτιση του παιδιού τους πραγματικά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι μια σχέση Win-Win!

Κάτι που με έκανε και νιώθω κάθε φορά όμορφα με τα ζευγάρια που συνεργάζομαι είναι ότι την ημέρα της βάπτισης της μικρής Αγάπης, δεν ήμουν εκεί μόνο για να φωτογραφίσω. Αλλά να γνωρίσω τους φίλους και την οικογένειά τους, κάτι που με έκανε να νιώσω ακόμα πιο αγαπητός και ευπρόσδεκτος.

 

Απολαύστε την,

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us