Ενα πρωί δέχτηκα ένα email από τον Λίβανο και συγκεκριμένα από την Sandy, η οποία μου εξέφρασε την επιθυμία της να πραγματοποιήσει το γάμο της με τον Eddie στο Mohito Bay σε ένα παραλιακό beach bar στην παραλία της Βάρκιζας.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι ήταν υποχρέωσή μου να βοηθήσω το ζευγάρι να πραγματοποιήσει τον λιβανέζικο γάμο που ονειρευόταν, αφού θα τον σχεδίαζε από τόσο μακρυά. Σε δεύτερο χρόνο να μάθω σχετικά με τις συνήθειες και τα έθιμα που έχουν στους λιβανέζικους γάμους.

Στα πρώτα 10 λεπτά της συνομιλίας μας υπήρχε τέτοια χημεία που αμέσως κατάλαβα ότι θα συνεργαζόμασταν για την φωτογράφιση του γάμου τους. Της εξήγησα ότι αμέσως μετά τις προετοιμασίες που θα γίνονταν στο Wyndham Grand Hotel στο κέντρο της αθήνας, θα ήταν μια υπέροχη ευκαιρία για αυτούς και τους φίλους τους, να κάνουμε μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Αναφιώτικα,ώστε να πραγματοποιήσουμε μία φωτογράφιση πριν το γάμο.Η Σάντυ ξετρελάθηκε με την ιδέα.
Ήμουνα σίγουρος ότι κατά τη διαδρομή μας προς τα Αναφιώτικα όλο και κάτι περίεργα όμορφο θα συνέβαινε ώστε να έχουν πολύ όμορφες αναμνήσεις.
Όπερ και εγένετο…ο κόσμος να τους χειροκροτάει, μία γάτα να προσπαθεί να τρυπώσει κάτω από το νυφικό της Sandy αλλά και ένας υπέροχος κύριος με ακορντεόν να τους παίζει μουσική και αυτοί να χορεύουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας.

Απολαύστε τον,

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us