ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΛΑΑΣ

Ο έρωτας δεν γνωρίζει όρια, και ούτε και η εκθαμβωτική ομορφιά του Κτήματος Λάας στην Ελλάδα! Ως φωτογράφος γάμου, είχα την απέραντη χαρά να αποτυπώσω την υπέροχη ιστορία του Γιώργου και της Αθανασίας στο εκπληκτικό περιβάλλον αυτού του εξαιρετικού κτήματος.

Από τη στιγμή που έφτασα στο Κτήμα Λάας, έμεινα εντυπωσιασμένος από την ομορφιά και την αψεγάδιαστη γοητεία του. Κάθε γωνιά εξέπεμπε κομψότητα, με καταπράσινους κήπους, λεπτομερή αρχιτεκτονική και εντυπωσιακή θέα που φαινόταν σαν να είναι από παραμύθι.

ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑ

Αλλά αυτό που πραγματικά έκλεψε την παράσταση ήταν η αναμφισβήτητη ενέργεια που ακτινοβόλησε από τον Γιώργο και της Αθανασία. Ο έρωτάς τους ήταν αισθητός, ανάβοντας κάθε καρέ με πάθος και χαρά. Από τις τρυφερές ματιές που αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια της τελετής μέχρι τα ζωηρά γέλια που μοιράστηκαν στην πίστα του κτήματος.’Ολες αυτές οι στιγμές ήταν μια απόδειξη της βαθιάς τους σύνδεσης και της ακλόνητης αγάπης τους.

Αντιμέτωποι με το φόντο της μοναδικής θέας του Κτήματος Λάας, είχα το προνόμιο να απαθανατίσω όχι μόνο φωτογραφίες, αλλά και αγαπημένες αναμνήσεις που θα μείνουν ζωντανές για μια ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο ο Γιώργος και η Αθανασία αγκαλιάστηκαν ανάμεσα στο πυκνό πράσινο περιβάλλον του κτήματος, οι παιχνιδιάρικες περιστροφές κάτω από τον ελληνικό ήλιο και οι ειλικρινείς όρκοι που αντάλλαξαν κάτω από έναν ουρανό αστεριών – κάθε εικόνα αποθανάτιζε τη μαγεία της ερωτικής τους ιστορίας.

Ο ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ

Καθώς ο ήλιος δύει κάτω από το ορίζοντα, ρίχνοντας μια χρυσή λάμψη πάνω στο Κτήμα Λάας, δεν μπορούσα παρά να νιώσω ευγνωμοσύνη που είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω μια τόσο εκπληκτική γιορτή. Η ενέργεια που μετέδιδαν, μου θύμισε ότι ο έρωτας δεν είναι απλώς ένα συναίσθημα. Είναι μια γιορτή των πιο πολύτιμων στιγμών της ζωής, που πρέπει να τιμάται και να μοιράζεται με τον κόσμο.

Γιώργου και της Αθανασία, ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να είμαι μέρος του ταξιδιού σας. Η ερωτική σας ιστορία στο Κτήμα Λάας θα κρατήσει πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Θ Θα μου θυμίζει την ομορφιά που κρύβεται σε κάθε στιγμή που αποτυπώνεται μέσα από το φακό του φωτογράφου.

#ΚτήμαΛάας #ΓάμοςΣτηΕλλάδα #ΠολυτελέςΚτήμα #ΙστορίαΑγάπης #ΦωτογραφίαΓάμου #ΑπαθανατίζονταςΑναμνήσεις

Παρουσιάστηκε στο περιοδικό Γάμου LOVE4WEDDINGS

 

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us