Νιώθω πολύ όμορφα που πραγματοποίησαμε μαζί με το αυτό το υπέροχο ζευγάρι έναν πολύ όμορφο καλοκαιρινό γάμο στο κτήμα Τhe Residence.
   Εάν υπήρχαν ονόματα ανθρώπων δίπλα στις λέξεις “θετική ενέργεια” θα ήταν πλαισιωμένες με τα ονόματα του Δημήτρη και της Μάρθας.
   Χαλαρή διάθεση στις φωτογραφήσεις προετοιμασίας νύφης και γαμπρού, όμορφες στιγμές και αυθόρμητα χαμόγελα κατά την διάρκεια του γάμου, ένας υπέροχος στολισμός και μία παρέα η οποία ήθελε και κατάφερε να κάνει ένα μοναδικό πάρτι γάμου.
   Ακόμα και ο καιρός έβαλε τα καλά του για να πραγματοποιηθεί αυτός ο καλοκαιρινός γάμος.

   Η σωστή διαχείριση του χρόνου των επαγγελματιών του γάμου κατά την διάρκεια προετοιμασίας της νύφης είναι κομβικής σημασίας για την ψυχολογία της. Πρέπει όλοι να βάλουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην φωτογράφιση του γάμου, στην εμφάνιση της νύφης και αλλά το σημαντικότερο όλων, στην διάθεση της. Η οργάνωση του γάμου έγινε από το ίδιο το ζευγάρι χωρίς την βοήθεια κάποιου επαγγελματία γάμου (Wedding Planner). Ο Δημήτρης και η Μάρθα κατάφεραν να κουρδίσουν αυτή την ορχήστρα πολύ σωστά και να πετύχουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα στον γάμο τους.

   Στο κτήμα The Residence, πού πραγματοποιήθηκε ο γάμος και το πάρτυ, η υποδοχή των καλεσμένων, το μυστήριο, το φαγητό, ο στολισμός ακόμα και τα Coktails ήταν εξαιρετικά!

   Όλες αυτές οι πολλές και σημαντικές λεπτομέρεις που οργανώθηκαν σωστα, κατάφεραν να απογειώσουν, του Δημήτρη και της Μάρθας τον καλοκαιρινό γάμο στο κτήμα The Residence.

   Απολαύστε τον,

   SHARE