ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Νιώθω πολύ όμορφα που πραγματοποίησα με το συγκεκριμένο ζευγάρι, έναν πολύ όμορφο καλοκαιρινό γάμο στο κτήμα Τhe Residence.
Εάν υπήρχαν ονόματα ανθρώπων δίπλα στις λέξεις “θετική ενέργεια”, θα ήταν πλαισιωμένες με τα ονόματα του Δημήτρη και της Μάρθας.
Χαλαρή διάθεση στις φωτογραφήσεις προετοιμασίας νύφης και γαμπρού. Όμορφες στιγμές και αυθόρμητα χαμόγελα κατά την διάρκεια του γάμου. ‘Ενας υπέροχος στολισμός και μία παρέα η οποία ήθελε και κατάφερε να κάνει ένα μοναδικό πάρτι γάμου.
Ακόμα και ο καιρός έβαλε τα καλά του για να πραγματοποιηθεί αυτός ο καλοκαιρινός γάμος.

 

Η σωστή διαχείριση του χρόνου των επαγγελματιών του γάμου κατά την διάρκεια προετοιμασίας της νύφης είναι κομβικής σημασίας για την ψυχολογία της. Πρέπει όλοι να βάλουμε τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πραγματοποιήση του γάμου. Πολύ σημαντική η εμφάνιση της νύφης και του γαμπρού αλλά το σημαντικότερο όλων είναι η διάθεση τους.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Η οργάνωση του γάμου έγινε από το ίδιο το ζευγάρι χωρίς την βοήθεια κάποιου επαγγελματία γάμου (Wedding Planner). Ο Δημήτρης και η Μάρθα κατάφεραν να κουρδίσουν αυτή την ορχήστρα πολύ σωστά και να πετύχουν ένα υπέροχο συνολικ’ο αποτέλεσμα.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ

Στην προετοιμασία του γαμπρού είχαν μαζευτεί οι πολύ δικοί του άνθρωποι και δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Κατάφεραν τον Δημήτρη με την ζεστασιά τους να τον κάνουν να μην σταματά να χαμογελά. Ωστόσο και η Μάρθα από την μεριά της δεν έμεινε πίσω. Γέλια, κλάματα και τραγούδια παραδοσιακά την συνόδεψαν στην εκκλησία μαζί με τις ευχές όλων για μια όμορφη ζωή!

 

Στο κτήμα The Residence, πού πραγματοποιήθηκε ο γάμος και το πάρτυ, η υποδοχή των καλεσμένων, το μυστήριο, το φαγητό, ο στολισμός ακόμα και τα Coktails ήταν εξαιρετικά! Ο στολισμός στον χώρο του γάμου ήταν πραγματική αποκάλυψη. Οι χρωματικοί συνδυασμοί ήταν πολύ καλά μελετημένοι και προσέδωσαν ένα αριστοκρατικό ύφος στον γάμο.

 

Όλες αυτές οι πολλές και σημαντικές λεπτομέρεις που οργανώθηκαν σωστα, κατάφεραν να απογειώσουν, του Δημήτρη και της Μάρθας τον καλοκαιρινό γάμο στο κτήμα The Residence.

 

Απολαύστε τον,

 

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us