ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ

Ένας Γάμος στην Παναγία Φανερωμένη Βουλιαγμένη.

Μετά από 2 μήνες από την φωτογράφηση πριν το γάμο τους στο Λονδίνο με τον Δημήτρη και τη Νάνσυ, που μπορείτε να δείτε εδώ, η απόσταση που μοιραία υπήρχε μεταξύ μας είχε ευτυχώς χαθεί.

‘Eτσι ο επόμενος στόχος για την ημέρα του γάμου τους ήταν να πραγματοποιηθεί ένας πολύ όμορφος γάμος στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη.

Ο γάμος στην Παναγία Φανερωμένη είναι για μένα μια ακόμα ευκαιρία να ανακαλύπτω την ομορφιά της, μέσα από τα ζευγάρια που φωτογραφίζω κατά την διάρκεια του γάμου.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ

Αντικειμενικά είναι μια διαφορετική εκκλησία. 

Τολμώ να πω ότι είναι από τις αγαπημένες μου εκκλησίες αφού έχει ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, είναι ευρύχωρη και μεγάλο προαύλιο χώρο με εύκολο πάρκινγκ για τους καλεσμένους.

Η προετοιμασία της νύφης ξεκίνησε στην νυφική σουίτα του Margi Hotel. Η Νάνσυ φόρεσε ένα λιτό λευκό νυφικό-φόρεμα που ανέδειξε την κομψότητα της. Οι φίλες της και οι γονείς της δημιούργησαν μια πολύ γλυκιά και ζεστή ατμόσφαιρα. 

Ο γαμπρός μας, ο Δημήτρης, θέλησε για συναισθηματικούς λόγους να προετοιμαστεί στο πατρικό του σπίτι. Φορώντας το σκούρο μπλε γαμπριάτικο κοστούμι του έκανε μαθήματα κομψότητας. Με λιγότερο κόσμο να τον πλαισιώνει αλλά με την εξίσου ζεστή ατμόσφαιρα όπως της νύφης. 

Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Ο στολισμός που επέλεξε το ζευγάρι ήταν αυτός που ταίριαζε απόλυτα στην εκκλησία αλλά και στον χώρο δεξιώσεων του γάμου.

Ένας στολισμός γάμου απλός, λιτός, διακριτικός αφού όλα ήταν στολισμένα λόγω χριστουγέννων. Μια επιλογή με περισσότερα στοιχεία θα βάραινε αρκετά το ύφος.

MARGI HOTEL & MARGI FARM

Η δεξίωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Margi Hotel στο J Hall που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου. 

Καλεσμένοι από όλο τον κόσμο παρευρέθηκαν στον γάμο του Δημήτρη και της Νάνσυ αφού με την διαμονή τους στο Λονδίνο η συναναστροφή με κόσμο από όλα τα μέρη της γης είναι δεδομένη.

Μικρός, ζεστός χώρος με υπέροχο φαγητό που σε προδιαθέτει για ένα ξέφρενο πάρτυ γάμου όπως και έγινε. Όσο περνούσε η ώρα οι καλεσμένοι χόρευαν εκστασιασμένοι στον υπέροχο χώρο του Margi.

 

Να είσαστε τυχεροί!

 

 

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us