Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο των αξέχαστων στιγμών και των σημαντικών γεγονότων που αξίζει να απαθανατιστούν για πάντα!

Είμαι ο Ανδρέας Σταυρόπουλος, φωτογράφος γάμων και βαφτίσεων, που χαίρομαι να είμαι κοντά σας την ημέρα των πιο συναισθηματικών και σημαντικών στιγμών της ζωής σας.

Ακολουθώντας τα βήματα σας με αγάπη, ευαισθησία, διακριτικότητα και δημιουργικότητα.

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΤΟ REEF ATHENS

Ημέρα γάμου και βάφτισης ενός παιδιού είναι δύο από τις πιο εκλεπτυσμένες και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Είχα την τιμή και τη χαρά να φωτογραφίσω τον αξέχαστο γάμο του Θεόφιλου και της αγαπημένης Σοφίας αλλά και την ορθόδοξη βάφτιση του μικρού τους. Το υπέροχο γεγονός θα συμπλήρωνε και η φοβερή παρέα τους στον παραδεισένιο χώρο του Reef Athens, στην παραλία της Αθήνας.

Η λάμψη του ήλιου και η αγκαλιά της θάλασσας δημιούργησαν το τέλειο υπόβαθρο για αυτή την ημέρα γεμάτη αγάπη, ελπίδα και πίστη. Κάθε στιγμή, από την ανταλλαγή των όρκων μέχρι τη βάφτιση του παιδιού τους, αναδείχθηκε με μοναδικό τρόπο, αφού έζησαν την κάθε στιγμή τους τόσο μοναδικά!

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΓΑΜΟΥ

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε σε έναν μαγευτικό χώρο, στολισμένο με λεπτομερή αισθητική και μοναδικά διακοσμητικά στο Reef Athens. Το ανέλαβε η κορυφαία στο είδος της Κατερίνα Στριμμένου απο το Whitestories. Οι φωτεινοί φωτισμοί και η άψογη διακόσμηση δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που αντανακλούσε την ευτυχία και την ευφορία της ημέρας.

Οι φωτογραφίες από αυτή την ημέρα αντικατοπτρίζουν την αγάπη, τη χαρά και τον ενθουσιασμό που επικράτησε. Είναι περισσότερο από απλές εικόνες – είναι η ζωντανή αναπαράσταση των συναισθημάτων και των στιγμών που θα αποτελέσουν μνήμες για πάντα.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Εάν και εσείς επιθυμείτε να αποτυπώσετε τις στιγμές σας με τον πιο συναισθηματικό και εκφραστικό τρόπο, επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε πώς μπορώ να σας βοηθήσω να κρατήσετε αυτές τις στιγμές ζωντανές για πάντα.

 

 

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us