Ο ΓΑΜΟΣ

Αυτό το γαμήλιο γλέντι στο C-Lounge του Island ήταν απόλυτα εντυπωσιακό. Τα σύγχρονα ζευγάρια, όπως η Isil και ο Erdem, αποδεικνύουν ότι στις νεότερες γενιές η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει τις διαφορές όλων των πολιτισμών. Ένα αγαπημένο τούρκικο ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον γάμο τους στην γειτονική Ελλάδα. Η Ίσιλ και ο Έρντεμ ταξίδεψαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο με τους λίγους αλλά τους πολύ δικούς τους ανθρώπους για να τον πραγματοποιήσουν.

Το ζευγάρι και οι φιλοξενούμενοι τους έμειναν στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας. Στο διάσημο Electra Palace Hotel στην Πλάκα. Η στρατηγική κεντρική τοποθεσία του Electra Palace Hotel και συγκεκριμένα την νύφη, αφού η γαμήλια σουίτα, είχε υπέροχη θέα στην Ακρόπολη.

Παρόλο που το ζευγάρι θα πραγματοποιούσε έναν πολιτικό γάμο στο τούρκικο προξενείο και η διάρκεια δεν θα ήταν μεγάλη, η συγκίνηση δεν έλειψε καθόλου. Ο Isil και ο Erdem υπέγραψαν τα χαρτιά που τους δήλωναν αντρόγυνο μπροστά στους δυο τους μάρτυρες και τους φιλοξενούμενους. Ο κομψότατος γαμπρός φορούσε ένα μπεζ κοστούμι συνδυάζοντάς το με την γαμήλια ανθοδέσμη. Φρόντισε να ταιριάζει και με το vintage νυφικό φόρεμα της νύφης. Κοντό μανίκι με περίπλοκες λεπτομέρειες και μικρά, διακριτικά λουλούδια στα μαλλιά της ολοκλήρωσε το λιτό στύλ της.

Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΟ ISLAND C-LOUNGE

Η γαμήλια δεξίωση στο παραλιακό C-Lounge στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν εξίσου αριστοκρατική σαν το ζευγάρι. Η Isil με τον Erdem κανόνισαν και τοποθετήθηκε ένα μακρόστενο γαμήλιο τραπέζι στην βεράντα του C-Lounge με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Αυτή η πανέμορφη εικόνα σε προδιαθέτει για ένα πάρτυ γάμου πέρα από τα συνηθισμένα. Ένα αεροπλάνο πετούσε από πάνω μας, μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον και σκεφτόμουν την αγάπη που δεν έχει σύνορα. Με τον ίδιο τρόπο έδειξαν την αγάπη τους η Isil και ο Erdem για την Ελλάδα. Με αυτή τη σκέψη ένιωσα ευγνώμων που συμμετείχα στον Τούρκικο γάμο στο Island C-Lounge.

Απολαύστε τον,

You can watch a short wedding slideshow on YouTube

https://youtu.be/J-Li1mIveM4
SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us