ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ

Πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω μια φωτογράφιση πριν το γάμο στο Λονδίνο. Δεν είναι τυχαίο που το Λονδίνο αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ταξιδιωτικούς προορισμούς. Είναι μια πόλη ζωντανή, ενδιαφέρουσα και με μίξη από διάφορες κουλτούρες από όλη την υφήλιο. Προσωπικά είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη και θα μπορούσα να το επισκέπτομαι κάθε Σαββατοκύριακο.

Η ΠΟΛΗ

Η επίδραση του Λονδίνου στην πολιτική, στην εκπαίδευση, στα ΜΜΕ, στη μόδα και στις τέχνες, συνετέλεσαν στο να θεωρείται ως σημαντική παγκόσμια πόλη.  Η πόλη του Λονδίνου είναι από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και εξαιτίας της οικονομικής ανάπτυξης η δημοφιλία της αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια.

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Όταν λοιπόν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον Δημήτρη και τη Νάνσυ μέσω Skype, καθότι μένουν μόνιμα στο Λονδίνο, δεν έχασα την ευκαιρία να τους προτείνω να οργανώσουμε μια pre-wedding φωτογράφιση εκεί. Μια φωτογράφιση στην πόλη και στα μέρη που δημιουργούν τις κοινές τους αναμνήσεις. Η σκέψη μου ήταν να καταγράψω με την δική μου οπτική την καθημερινότητά τους στο Λονδίνο χωρίς να επεμβαίνω.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Το πιο δύσκολο κομμάτι της φωτογράφισης ήταν να βρούμε ένα Σαββατοκύριακο που να έχει πολύ όμορφο καιρό και κυρίως να μη βρέχει! Με θετική διάθεση και λίγη τύχη όλα γίνονται! Έτσι ξεκίνησα ένα Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου να φωτογραφίσω τον Δημήτρη και τη Νάνσυ στο όμορφο Λονδίνο. Τις δύο αυτές ημέρες πραγματοποιήσαμε μία πολύ όμορφη φωτογράφηση, καθώς επισκεφτήκαμε πολλά από τα αξιοθέατα του Λονδίνου, το Tower Bridge, το London Eye, τον Tower Of London, το Tate Britain κλπ αλλά το Σαββατοκύριακο τελικά αποδείχτηκε λίγος χρόνος αφού η παρέα έδεσε και δεν καταλάβαμε πότε ήρθε η ώρα της πτήσης για την Ελλάδα.

Περάσαμε όμορφα, χαθήκαμε, γελάσαμε, δοκιμάσαμε νέες γεύσεις που δεν είχαμε δοκιμάσει αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν ότι είχαμε το χρόνο να γνωριστούμε καλύτερα και να κάνουμε έναν εξίσου όμορφο γάμο το Δεκέμβριο στην Παναγία Φανερωμένη στην Βουλιαγμένη.

Να είσαστε τυχεροί!

SHARE
Last Available Dates For 2024! Dates open for 2025 Contact Us