ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ο Στέλιος και η Βάλια μου τηλεφώνησαν λέγοντας ότι είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν έναν καλοκαιρινό γάμο σε βουνό, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την πρώτη μας αυτή επαφή. Η σύσταση είχε έρθει από ζευγάρι που είχα παντρέψει πριν ενάμιση χρόνο στο The Margi Farm. Όταν με προτείνει ένα ακόμα ζευγάρι που έχω φωτογραφίσει τον γάμο τους σε ένα επόμενο ζευγάρι, νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο ΓΑΜΟΣ

Ο  γάμος τους θα πραγματοποιούνταν στο Κτήμα Μυρρινούς με  καλεσμένους όχι παραπάνω από 180 άτομα. Για τον λόγο αυτό οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού θα ξεκινούσαν μέσα στο ξενοδοχείο. Το πάρτυ επίσης θα λάμβανε μέρος στο χώρο δεξιώσεων του Pleiadon Gi. Η εκκλησία της γαμήλιας τελετής ήταν λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο, οπότε όλες οι μετακινήσεις ήταν σχετικά γρήγορες. Λιγότερες μετακινήσεις περισσότερες στιγμές μαζί με το ζευγάρι.

Οι γάμοι εκτός μόνιμης διαμονής του ζευγαριού, οι πιθανότητες να γίνει ένα ξέφρενο πάρτυ γάμου είναι μεγάλες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος που θα ακολουθήσει το ζευγάρι στο γάμο του, θα περάσει δύο ημέρες μακριά από τις σκέψεις τις καθημερινότητας.

Η ΠΑΡΕΑ

Γνωρίζοντας την παρέα του Στέλιο και της Βάλιας ένιωσα ότι ο γάμος δεν θα μπορούσε να μην είναι μαγικός. Ο τρόπος που φρόντιζαν την νύφη και τον γαμπρό ήταν πρωτόγνωρος στα μάτια μου. Δεν τους άφησαν στιγμή από δίπλα τους βοηθώντας τις όποιες απαιτήσεις του γάμου.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ

Ένας υπέροχος άνθρωπος, ιερέας ανέλαβε να τελέσει με όλη την ευπρέπεια και την κατάνυξη το μυστήριο του γάμου. Δάκρυα συγκίνησης από τους νεόνυμφους αλλά και αμέτρητα χαμόγελα από την υπέροχη παρέα τους. Λιτός, διακριτικός, καλαίσθητος στολισμός πλαισίωνε αυτό το ζεστό κλίμα που είχε δημιουργηθεί γύρω από την εκκλησία, όπως ακριβώς και οι χαρακτήρες του ζευγαριού.

Μετά το τέλος της φωτογράφησης των οικογενειακών στιγμών, ξεκίνησα την φωτογράφιση του ζευγαριού. Συνήθως χρειάζεται μια μικρή καθοδήγηση εώς ότου αρχίσουν να χαλαρώνουν και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό μπροστά στον φακό. ‘Οταν έχεις να κάνεις όμως με ένα τόσο ζεστό ζευγάρι σαν το Στέλιο και την Βάλια, δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε πολύ. Ο έρωτας τους ήταν τόσο δυνατός που τελικά το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να τους βάλω στο σωστό φωτιστικά σημείο και οι αγκαλιές και τα φιλιά ξεκίνησαν από μόνα τους.

Απολαύστε το,

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Dates open for 2025 Contact Us