‘Ενας καλοκαιρινός γάμος στην Σίφνο.

Ως φωτογράφος γάμου μου αρέσει να μου δίνεται η ευκαιρία να φωτογραφίζω γάμους σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Πόσο μάλλον σε ελληνικά νησιά όπου το φως, τα χρώματα, οι συμμετρίες ακόμα και η όμορφη διάθεση των ανθρώπων περισσεύει. Τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου δέχθηκα τηλέφωνο από την Ευδοκία και ο Γιώργος ήθελαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Σίφνο. 

Η διοργάνωση ενός γάμου εξ αποστάσεως, στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Σίφνο, έχει πάρα πολλές ιδιαιτερότητες. Να φροντίσει το ζευγάρι για την διαμονή των καλεσμένων, το Catering του Γάμου, να φροντίσει ακόμα και για τις εσωτερικές μετακινήσεις των καλεσμένων. Οι περισσότεροι καλεσμένοι θα ερχόταν από την Θεσσαλονίκη, τον τόπο μόνιμης διαμονής του ζευγαριού. Ήταν επιθυμία του ζευγαριού να πραγματοποιήσει τον γάμο του σε ένα όμορφο κυκλαδίτικο νησί!

Σε αυτές τις περιπτώσεις η συμβολή ενός έμπειρου φωτογράφου γάμου είναι πολύ σημαντική. Μπορεί να κατευθύνει το ζευγάρι και να δώσει προσοχή στα σημεία που έχουν ουσία. Η καθοδήγηση του μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για το ζευγάρι συμβάλλοντας στο να πραγματοποιήσει τον γάμο των ονείρων του.

Η προετοιμασία της νύφης θα γινόταν στο πανέμορφο νεοκλασικό κτίριο Ψαχαρόπουλου στον Αρτεμώνα. Το μυστήριο του γάμου στην εκκλησία των Επτά Μαρτύρων στο κάστρο της Σίφνου και η δεξίωση του γάμου στην Ακτή Λαζάρου στον Πλατύ Γιαλό. Ο στολισμός λιτός με καθαρές γραμμές και λαμπάκια να είναι κρεμασμένα χιαστή σε όλο το μήκος της εξέδρας. Τα τραπέζια στημένα σε όμορφη συμμετρία και μονόχρωμα λουλούδια για να διατηρήσουν το ύφος του νησιού ανεπηρέαστο.

Η θέα του Lazarou Beach την στιγμή της άφιξης της Νύφης και του Γαμπρού ήταν κάτι μοναδικό. Η Εύη και ο Γιώργος έφτασαν στον χώρο της δεξίωσης από την μεριά της θάλασσας με μια παραδοσιακή τράτα, μέσα σε πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα από τα καπνογόνα. Οι γονείς και οι φίλοι τους τα κουνούσαν στον ρυθμό του τραγουδιού πού είχαν επιλέξει για την είσοδο τους. Η συνέχεια ήταν μοναδική και το πάρτυ του γάμου κράτησε μέχρι τα ξημερώματα με εναλλαγές ξένης και ελληνικής νησιώτικης μουσικής.

 

Απολαύστε τον,

 

SHARE