Η μαγεία ενός Καθολικού Γάμου στην Τήνο

Είχα το απίστευτο προνόμιο σαν φωτογράφος γάμου να φωτογραφίσω έναν πραγματικά μαγευτικό Καθολικό γάμο στις ηλιόλουστες ακτές της Τήνου, ενός ελληνικού νησιού που είναι γνωστό για την εκπληκτική ομορφιά του και τη βαθιά πνευματική του σημασία.

 

Το ταξίδι μου με την Αιμιλία & τον Δημήτρη

Το ταξίδι μου με την Αιμιλία και τον Δημήτρη ξεκίνησε όταν μας εμπιστεύτηκαν να καταγράψουμε φωτογραφικά την ιστορία του έρωτά τους.

Με φόντο τα ειδυλλιακά τοπία της Τήνου, ξεκίνησαν μια φωτογραφική περιπέτεια που περιέγραψε όμορφα την ουσία της ξεχωριστής ημέρας τους.

 

Η Καθολική Εκκλησία της Γεννήσεως της Θεοτόκου

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον Καθολικό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου, στην Καρδιανή, έναν τόπο λατρείας γεμάτο ιστορία και στολισμένο με διαχρονική αρχιτεκτονική γοητεία.

Καθώς η Αιμιλία και ο Δημήτρης αντάλλασσαν τους όρκους τους, το απαλό αεράκι της Μεσογείου φαινόταν να αντηχεί τις υποσχέσεις τους για αιώνια αγάπη, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γαλήνης και αγάπης.

Με την γραφική θέα της Τήνου να παρέχει τον τέλειο καμβά για την φωτογράφηση των γαμήλιων πορτρέτων μας.

Καταγάλανη θάλασσα, η χρυσή άμμος και οι γοητευτικοί δρόμοι του χωριού έπαιξαν το ρόλο τους στη δημιουργία μαγικών στιγμών ρομαντισμού που είχα το προνόμιο να απαθανατίσω.

 

Η Δεξίωση Γάμου στο Cafe Serviam

Η δεξίωση, που έγινε στο Cafe Serviam στα Λουτρά, ήταν μια ζωντανή γιορτή αγάπης και ενότητας. Το γέλιο, οι εγκάρδιες προπόσεις και ο χαρούμενος χορός γέμισαν τον αέρα, δημιουργώντας μια ζωντανή ταπετσαρία συναισθημάτων που διατηρήσαμε μέσα από τον φακό μας.

Κάθε γάμος έχει τη δική του μοναδική ιστορία και ο καθολικός γάμος της Αιμιλίας και του Δημήτρη στην Τήνο δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Είμαι ενθουσιασμένος που συμμετείχα στην ιστορία αγάπης τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία μέσα από τις φωτογραφίες μας.

Στην Αιμιλία και τον Δημήτρη, σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω μέρος του ταξιδιού σας.

Η αγάπη σας είναι μια απόδειξη της ομορφιάς της δέσμευσης και της πίστης.

Σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη αγάπη, γέλιο και αγαπημένες αναμνήσεις.

#καθολικός γάμος στην Τήνο

#Πραγματικοί γάμοι

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Dates open for 2025 Contact Us