Η συγκεκριμένη βάπτιση στην Παναγία Φανερωμένη με έβαλε σε σκέψεις μετά από τόσα χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα. Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη στο κοινό όταν σε προσεγγίζει και επιθυμεί να καλύψεις τον γάμο του ή την βάφτιση του παιδιού του. Ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για τη λήψη κάποιον φωτογραφιών και να πάρεις την αμοιβή σου.

Στην περίπτωση μου αυτό που με οδηγεί προσωπικά να φωτογραφίζω είναι να αναδείξω μέσω των εικόνων τα συναισθήματα. Είτε νύφη και γαμπρός που παντρεύονται στην εκκλησία, είτε στην βάπτιση ενός παιδιού, όλα είναι αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα. Η τιμή που αισθάνομαι ως φωτογράφος είναι η ίδια ίσως και περισσότερη. Είμαι τυχερός δίνοντας μου την ευκαιρία να αποθανατίζω τις όμορφες στιγμές που δημιουργούνται στις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής τους.

Την βάπτιση του μικρού Γιώργου στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη, την ακολούθησε μια δεξίωση στο Island Art and Taste. Η εκκλησία ήταν διακριτικά διακοσμημένη με κίτρινα λουλούδια, προσθέτοντας μια σύγχρονη και νεανική πινελιά στο χώρο.

Τα παιδιά είναι γνωστό ότι κλαίνε και διαμαρτύρονται κατά τη διάρκεια της βάπτισης τους. Ο Γιώργος όμως αντιθέτως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού φάνηκε πολύ θαρραλέος και δεν έκλαψε καθόλου. Καθώς τον κρατούσε ο νονός του πάνω από την κολυμπήθρα λίγο πριν τον λαδώσει, ο Γιώργος άρχισε να γελά δυνατά. Αυτό ήταν αρκετό να κάνει όλους τους καλεσμένους να ξεσπάσουν σε γέλια. Ο Γιώργος αμέσως με το τέλος της βάφτισης φόρεσε ένα αντίγραφο ναυτικού κοστουμιού φτιαγμένο στα μέτρα του και ακολούθησε την οικογένεια του στο Island Art and Taste.

ISLAND ART AND TASTE

Ο Γιώργος η οικογένειά του και οι καλεσμένοι περιπλανήθηκαν για να θαυμάσουν την εκπληκτική θέα στη θάλασσα που παρέχει το Island. Απόλαυσαν cupcakes και μπισκότα σε χρώματα κίτρινο και μπλε που ήταν και το θέμα της βάπτισης. Η οργάνωση της βάπτισης και η επιμέλεια του υπέροχου στολισμού ήταν αποτέλεσμα της Βανέσσας, ιδιοκτήτρια της εταιρείας DplanV.

Μετά το τέλος του φαγητού και αφού ευχήθηκαν όλοι στον νεοφώτιστο να έχει μια τυχερή ζωή, συνέχισαν να κουβεντιάζουν και να γελούν κάτω από τη σκιά των δέντρων.Κάπως έτσι συνειδητοποιούμε και την σημασία της οικογένειας η οποία καθιστά τέτοιες αξέχαστες στιγμές εφικτές.

Απολαύστε το,

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us