Η συγκεκριμένη Βάφτιση στην Παναγία Φανερωμένη με έβαλε σε σκέψεις μετά από τόσα χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα. Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη στο κοινό όταν σε προσεγγίζει και επιθυμεί να καλύψεις τον γάμο του ή την βάφτιση του παιδιού του, ότι ενδιαφέρεσαι μόνο για τη λήψη φωτογραφιών.

   Στην περίπτωση μου μπορώ να βεβαιώσω ότι αυτό που με οδηγεί προσωπικά να φωτογραφίζω, είναι η σύλληψη εικόνων γεμάτες συναίσθημα. Είτε είναι νύφη και γαμπρός που ανταλλάσσουν όρκους στην εκκλησία, είτε στην βάπτιση κάποιου παιδιού, αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτα. Η τιμή που αισθάνομαι ως φωτογράφος είναι η ίδια ίσως και περισσότερη. Θεωρώ ότι είμαι προνομιούχος που μου δίνουν την ευκαιρία τα ζευγάρια να αποθανατίζω τις τρυφερές, όμορφες στιγμές που δημιουργούνται σε αυτές τις σημαντικές ημέρες της ζωής τους.

   Την βάφτιση του μικρού Γιώργου στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη, την ακολούθησε μια δεξίωση στο Island Art and Taste. Η εκκλησία ήταν διακριτικά διακοσμημένη με κίτρινα λουλούδια, προσθέτοντας μια σύγχρονη και νεανική πινελιά στο χώρο.

   Τα παιδιά είναι γνωστό ότι κλαίνε και διαμαρτύρονται κατά τη διάρκεια της βάφτισης τους, ο Γιώργος όμως αντιθέτως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη αφού φάνηκε πολύ θαρραλέος και δεν έκλαψε καθόλου. Καθώς τον κρατούσε ο νονός του πάνω από την κολυμπήθρα λίγο πριν τον λαδώσει, ο Γιώργος άρχισε να γελά δυνατά κάτι που έκανε όλη την Εκκλησία να ξεσπάσει σε γέλια. Ο Γιώργος αμέσως με το τέλος της βάφτισης φόρεσε ένα αντίγραφο ναυτικού κοστουμιού φτιαγμένο στα μέτρα του και ακολούθησε την οικογένεια του στο Island Art and Taste.

   Ο Γιώργος η οικογένειά του και οι καλεσμένοι περιπλανήθηκαν για να θαυμάσουν την εκπληκτική θέα στη θάλασσα που παρέχει το Island, απόλαυσαν cupcakes και μπισκότα σε χρώματα κίτρινο και μπλε που ήταν και το θέμα της βάφτισης. Η οργάνωση της βάφτισης και η επιμέλεια του υπέροχου στολισμού ήταν αποτέλεσμα της Βανέσσας, ιδιοκτήτρια της εταιρείας DplanV.

   Μετά το τέλος του φαγητού και αφού ευχήθηκαν όλοι στον νεοφώτιστο να έχει μια τυχερή ζωή, συνέχισαν να κουβεντιάζουν και να γελούν κάτω από τη σκιά των δέντρων, συνειδητοποιώντας την σημασία της οικογένειας η οποία καθιστά τέτοιες στιγμές εφικτές.

   Απολαύστε το,

   SHARE