Testimonials | Love in a Frame

Your opinion matters

fotografos-gamou
ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΜΑΡΘΑ

fotografos_gamou_the residence

 

“Είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με τον Ανδρέα, ο οποίος φωτογράφισε την σημαντική μέρα του γάμου μας στο κτήμα The Residence ! Δε θέλαμε απλά κάποιον να τραβήξει φωτογραφίες γάμου αλλά να αποτυπώσει τα συναισθήματα, τόσο τα δικά μας αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων που βρίσκονταν εκεί! Η επιλογή μας να συνεργαστούμε με τον Ανδρέα δικαιώθηκε απόλυτα καθώς το αποτέλεσμα που αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες και στο άλμπουμ ήταν εξαιρετικό. Η συνέπεια σε όλα τα στάδια, μέχρι και την παράδοση του αποτελέσματος, το οποίο έφερε και την προσωπική του αισθητική, μας εντυπωσίασε. Η ασφάλεια που μας μετέδιδε καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς μας επέτρεψε να μην έχουμε επιπρόσθετες έννοιες.  Η διακριτικότητα του σαν φωτογράφος είναι επίσης από τα στοιχεία που εκτιμήσαμε πάρα πολύ.  Μετά από την εμπειρία μας μπορούμε να πούμε ότι όχι απλά ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ξανά αλλά και ότι αποκτήσαμε ένα νέο φίλο! Εξαιρετικός άνθρωπος και σωστός επαγγελματίας.”

 

Τον Γάμο στο κτήμα The Residence μπορείτε να τον δείτε πατώντας ΕΔΩ

estimonials-φωτογράφος-γάμου
ΘΥΜΙΟΣ & ΝΑΣΙΑ

fotografisi_gamou_sto_ktima_le_chevalier_loveinaframe

 
Μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη φωτογράφηση του γάμου μας στο Kτήμα Le Chevalier. Ο Ανδρέας είναι απίστευτος επαγγελματίας και κατάφερε να παρουσιάσει με τις φωτογραφίες του όλες τις στιγμές του γάμου μας υπέροχες, παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει. Σίγουρα θα προτείνουμε το LOVE IN A FRAME και θα το ξανά προτιμήσουμε.”
estimonials-φωτογράφος-γάμου
ΓΙΩΡΓΟΣ & ΕΥΔΟΚΙΑ

Gamos-efta-martyres-sifnos

 
“Ο ανδρέας σαν φωτογράφος γάμου κάνει εξαιρετική δουλειά. Απαθανατίζει τις ομορφότερες στιγμές από τον γάμο σας με τον πιο όμορφο και συγχρόνως τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Σέβεται τα θέλω του ζευγαριού και το καθοδηγεί εάν τελικά χρειαστεί ώστε να προκύψει το καλύτερο φωτογραφικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε πολύ !!!
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς, Γιώργος και Εύη Κοτανίδη. “
 
Μπορείτε να δείτε τον γάμο στην Σίφνο πατώντας ΕΔΩ
 
estimonials-φωτογράφος-γάμου
Alexandros & Danae

gamos-stin-agia-triada-kifissia

 

A wedding picture stays forever and speaks a thousand words. For us, this special moment of our marriage was portrayed with the best possible way by Andreas. He made us feel comfortable with his discreet presence during the wedding ceremony and the wedding party. Thanks for the help, the wedding tips and magical wedding photos that come alive in front of us.

With love Alex & Danae

estimonials-φωτογράφος-γάμου
ΑΝΝΑ
 
fotografos-vaftisis
 
 
 
“Αν και η μικρή Αννούλα είναι το 3ο μας παιδί κι υπήρχε μια δεδομένη εμπειρία, πάντα η τέλεση ενός τέτοιου μυστηρίου σου δημιουργεί ένα άγχος. Ο Ανδρέας, όμως, από την πρώτη στιγμή που καταφτάσαμε στην εκκλησία, φρόντισε να μας ηρεμήσει και να μάς απαλλάξει από το αυτό το, έστω μικρό, άγχος. Όντας χαλαρός και με ευχάριστη διάθεση, κατάφερε να κερδίσει τόσο εμάς τους άμεσα εμπλεκόμενους όσο και τους λοιπούς καλεσμένους, γεγονός που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στις φωτογραφίες. Μάλιστα, η μέλουσα κουμπάρα μας τον έκλεισε άμεσα για την φωτογράφιση της βάπτισης του παιδιού τους. Ο Ανδρέας ήταν επαγγελματίας, τόσο κατά τη διάρκεια της βάπτισης όσο και πριν από αυτή, με ενημέρωση για τον τρόπο που δουλεύει κι οδηγίες για την καλύτερη προετοιμασία μας. Σε ότι αφορά το αυστηρά τεχνικό αποτέλεσμα, αυτό δηλαδή των φωτογραφιών, ήταν σίγουρα οι καλύτερες φωτογραφίες που έχουμε δει σε σχέση με τα προηγούμενα μυστήρια της οικογένειας. Ένα μόνο θα πω, δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να διαλέξουμε τις καλύτερες που θα συνέθεταν το αναμνηστικό μας άλμπουμ. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!”
 
 
fotografos-gamou
ΜΑΡΙΑ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

gamos-sto-ktima-liakos
 
 
“Η συνεργασία μας ήταν άψογη σε ολόκληρη την ημέρα του γάμου μου.
Ένιωθα ότι είχα έναν φίλο τόσο στην προετοιμασία του γάμου όσο και στη συνέχεια της γαμήλιας ημέρας στο Κτήμα Λιάκου.
Στις φωτογραφίες έχουν αποτυπωθεί απόλυτα τα συναισθήματα μας… Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα έχουμε στημένα πλάνα αλλά όμορφα και ζωντανά φωτογραφικά στιγμιότυπα από μια τόσο σημαντική ημέρα για εμάς όπως η ημέρα του γάμου μας.
Σε ευχαριστούμε που ήσουν κοντά μας και ελπίζουμε να συνεργαστούμε ξανά… σε κάποιο μπλούμ!!! Και μην ξεχνάς #σαλαλάλα, η ζωή είναι ωραία, φωτογράφισε την!!!
 
Σε ευχαριστούμε για όλα!”