Ο Σίμωνας και η Αγαθή μας τηλεφώνησαν  λέγοντας ότι είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν το γάμο τους, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την πρώτη μας αυτή επαφή.

Η  σύσταση είχε έρθει από ζευγάρι που είχαμε παντρέψει πριν ενάμιση χρονο. Το να μας προτείνει ζευγάρι που έχουμε παντρέψει για να κάνουμε τον γάμο των φίλων του, είναι τιμή αλλά και μεγαλύτερη ακόμα ευθύνη για να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο  γάμος τους θα πραγματοποιούνταν στο Resort Πλειάδων Γη στα Τρίκαλα Κορινθίας με  καλεσμένους όχι παραπάνω από 180 άτομα.

Για τον λόγο αυτό οι προετοιμασίες για τον γάμο τους, εκκλησία , στολισμός ,δεξίωση και μουσική, ήταν πυρετώδεις.

Συνήθως οι γάμοι που γίνονται εκτός μέρους διαμονής του ζευγαριού, οι πιθανότητες για να γίνει ένα ξέφρενο πάρτυ γάμου είναι μεγάλες.

Και αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος που θα ακολουθήσει το ζευγάρι στο γάμο του, θα περάσει δύο ημέρες μακριά από τις συνήθεις σκέψεις τις καθημερινότητας.

Οταν έχεις να κάνεις όμως με ενα ζευγάρι σαν το Σίμωνα και την Αγαθή, η θετική τους ενέργεια θα έκανε τους καλεσμένους αλλά και εμάς τους φωτογράφους , να αισθανόμαστε τόσο τυχεροί που παρευρέθηκαμε στον γάμο τους.

Enjoy…

Featured on Love4weddings

SHARE