Αυτός ο εναλλακτικός γάμος στο Island Art and Taste πραγματοποιήθηκε από ένα γλυκύτατο ζευγάρι μια ζεστή ημέρα του Ιουνίου. Μια νότα διαφορετικότητας χαρακτήριζε τον γάμο του Δημήτρη και της Δήμητρας καθώς η Δήμητρα διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και ο Δημήτρης θα έπαιζε μουσική με το συγκρότημα του στον γάμο.

Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε δύο από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας για να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Το πρώτο ήταν η εκκλησία που επέλεξαν για την τελετή του γάμου τους, ο Άγιος Δημήτριος Λουμπαρδιάρης ο οποίος βρίσκεται καλά κρυμμένος στους πρόποδες της Ακρόπολης στον λόφο του Φιλοπάππου.

Οι ετοιμασίες της νύφης ξεκίνησαν από νωρίς σε ένα Νεοκλασικό διατηρητέο σπίτι στην περιοχή του Μέτς στο Παγκράτι. Μια μεγάλη ξύλινη βιβλιοθήκη και δίπλα ένα πιάνο “ζέσταινε” το σαλόνι και θα το έκανε ιδανικό σημείο για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της. Η προχωρημένη εγκυμοσύνη της Νύφης άλλωστε δεν επέτρεπε να γίνει οποιαδήποτε καθυστέρηση στην αναχώρηση για την εκκλησία.

Η παρέα του γαμπρού είχε από νωρίς συγκεντρωθεί στο σπίτι του και είχαν αρχίσει τα πειράγματα σχετικά με τον γάμο. Δυνατή μουσική, Cocktails, καλοκαιρινή διάθεση συμπλήρωνε το σκηνικό.

Ο στολισμός στην εκκλησία ήταν διακριτικός, πανέμορφος και εναρμονισμένος με τον αρχαιολογικό χώρο που την περιβάλλει. Το ιστορικό αυτό εκκλησάκι είναι ιδανικό για την τέλεση γάμου ή βάφτισης ειδικά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, καθώς τα ψηλά δέντρα που το περιβάλλουν δημιουργούν φυσική σκιά.

Με την λήξη του μυστηρίου σειρά πήρε η Editorial φωτογράφιση του ζευγαριού και αμέσως φύγαμε για το Island Art and Taste για την συνέχεια της βραδιάς.

Η θέα της θάλασσας, ένα γεμάτο φεγγάρι, αγαπημένοι φίλοι και ένα ξέφρενο πάρτυ που θα κρατούσε μέχρι τα ξημερώματα, θα συμπλήρωνε την ευτυχία της Δήμητρας και του Δημήτρη στον δρόμο για την νέα τους ζωή.

Απολαύστε τον,

 

SHARE