Ένας γάμος στην Αθήνα…

Όταν ζεις σε μια πόλη σαν την Αθήνα νομίζεις ότι είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι διαφορετικό για τον γάμο σου.

Έτσι μιλάμε με ζευγάρια τα οποία προσπαθούν να διαφοροποιηθούν και να πραγματοποιήσουν το γάμο τους σε διάφορα νησιά του Αιγαίου.

Ομως δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι η Αθήνα είναι ένα ευλογημένο μέρος αφου βρέχεται από θάλασσα και αρκετοί από τους  χώρους δεξιώσεων παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Με αυτό λοιπόν το σκεπτικό ο Δημήτρης και η Δήμητρα επέλεξαν δύο από τα ομορφότερα σημεία της Αθήνας για να μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα τον ιερό Ναό του Λουμπαρδιάρη στους πρόποδες της Ακρόπολης, όπου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου,
και την αθηναϊκή Ριβιέρα στο Island Art & Taste όπου έκαναν το πάρτυ δίπλα στη θάλασσα!
Θα μπορούσαμε να πουμε πολλά πράγματα για αυτό το γάμο, θα σταθούμε όμως στο πιο σημαντικό…όταν το ζευγάρι είναι αληθινά αγαπημένο αυτό καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους, στη διάθεση τους, στη συμπεριφορά τους…και φυσικά στη φωτογράφιση του γάμου τους.
Σε αναμονή του πρώτου τους παιδιού ο Δημήτρης και η Δήμητρα μας χάρισαν στιγμές με συγκίνηση, γέλιο, αγάπη, και πολύ τρυφερότητα.

Enjoy,

 

 

SHARE