Η Λορέττα και ο Λεωνίδας είναι από τα ζευγάρια που γνωρίζοντας τους αισθάνεσαι ότι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον απόλυτα. Διακριτικοί, σεμνοί, δύο υπέροχοι άνθρωποι. Η απόφαση τους ήταν να τελέσουν το μυστήριο του γάμου στον Άγιο Δημήτριο Ψυχικού και να συνεχίσουν την δεξίωση του γάμου στον Πύργο Πετρέζα.

   Η μόνιμη διαμονή τους στο Βέλγιο δεν τους εμπόδισε να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους, όπως τον είχαν ονειρευτεί. Η απόσταση αυτή βέβαια προϋποθέτει και αρκετές ώρες επικοινωνίας μέσω Skype, με όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες γάμου για να οργανωθεί ένας γάμος σαν τον συγκεκριμένο.

   Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό δεν απογοητεύει τα ζευγάρια που την εμπιστεύονται για την πραγματοποίηση του γάμου τους. Και αυτό γιατί έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις που χρειάζεται ένα ζευγάρι. Πολύ ωραία σημεία για να φωτογραφηθεί ο γαμπρός στην αναμονή του γάμου, ονειρική διαδρομή της νύφης κατα την άφιξη της στην εκκλησία και κατανυκτική ατμόσφαιρα για την τέλεση του μυστηρίου. Αν προστεθεί στα θετικά και ο περιβάλλον χώρος της εκκλησίας που τον εκμεταλλεύομαι για την οικογενειακή φωτογράφιση ή ενίοτε και για την φωτογράφιση του ζευγαριού, είναι κατα την άποψη μου, μία από τις καλύτερες επιλογές για το γάμο σας.

   Καλεσμένοι από όλο τον κόσμο με υπέροχη διάθεση, άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να βρεθούν καλοκαίρι στην Ελλάδα και να ζήσουν έναν Ελληνικό θρησκευτικό γάμο και ένα πάρτυ γάμου σε αυτό τον υπέροχο κτήμα-πύργο σας τον Πετρέζα. Πολύχρωμες συνθέσεις από αέρινα φορέματα, όμορφες παρουσίες γυναικών και ανδρών με τα δροσερά Cocktails στα χέρια τους, να απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο και τις ποικιλίες γεύσεων από την κουζίνα του κτήματος.

   Ο γάμος στον Πύργο Πετρέζα κράτησε μέχρι το πρωί με το πάρτυ να ξεδιπλώνεται σε όλους τους χώρους του κτήματος αφού 400 καλεσμένοι είχαν παρασυρθεί από τους ήχους τις μουσικής και από τις εκπλήξεις που τους είχε ετοιμάσει το ζευγάρι.

   Απολαύστε τον,

   Δείτε στο YouTube όμορφες στιγμές από τον υπέροχο γάμο του Λεωνίδα και της Λορέττας με μουσική επένδυση.

   Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Άγιου Δημήτριου στο Ψυχικό και η δεξίωση στον μαγευτικό καλοκαιρινό κήπο του Πύργου Πετρέζα.

   SHARE