Η πρώτη επαφή με τον Ted και την Tori εγινε μέσω Skype και με αρκετές δυσκολίες λόγω της διαφοράς ώρας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική.
   Στο πρώτο λοιπόν ραντεβού με ενημέρωσαν και ότι έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν έναν γάμο στην Villa Delenia. Η οργάνωση γάμου από το εξωτερικό σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση και το ζευγάρι το γνώριζε καλά αυτό.

   Κάθε φορά που μου καλούμαι να φωτογραφήσω ένα γάμο στην Villa Delenia, μου προκαλεί ιδαίτερη χαρά αλλά και ένα μικρό σκίρτισμα στην καρδιά προσπαθώντας να δώσω στο ζευγάρι μου το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την τελευταία φορά που είχα βρεθει εκεί. Και αυτό γιατί αντιλαμβάνομαι την λαχτάρα του εκάστοτε ζευγαριού από το εξωτερικό που έρχεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του στην Ελλάδα, τις μεγάλες προσδοκίες που έχει.
   Ο γάμος στην Villa Delenia είναι μία ξεχωριστή περίπτωση σε σχέση με τα κλασικά κτήματα στην Αθήνα, αφού μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 40 με 50 άτομα και βρίσκεται σε ένα απομονωμένο αλλά πανέμορφο μέρος στα Νέα Στύρα Εύβοιας με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Η θέα από τα δωμάτια της Villa Delenia σου κόβουν την ανάσα. Πόσο μάλλον για ένα ζευγάρι όπως ο Ted και η Tori που ταξίδεψαν από την Αμερική για να ζήσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές μπροστά στην άγρια ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους.

   Η οργάνωση του γάμου από την Wedding Planner Ιωάννα Λουκάκη ήταν καθοριστικής σημασίας αφού μπόρεσε και τους πραγματοποίησε όλες τους τις επιθυμίες ώστε να πραγματοποιήσουν έναν άψογο γάμο.
   Η βάση αλλά και τα σχέδια του ζευγαριού ήταν ένας πολιτικός γάμος με μίξη από έθιμα και στοιχεία θρησκευτικού γάμου.

   Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην εξαιρετική διάθεση των φίλων του ζευγαριού, που με την θετική τους ενέργεια και με την βοήθεια των υπέροχων κοκτέιλ που είχαν φροντίσει να υπάρχουν στο Bar ο Ted και η Tori, ο γάμος όλο και απογειώνονταν. Αισθάνομαι πολύ τυχερός σαν φωτογράφος γάμου, να φωτογραφίζω υπέροχους γάμους, αληθινές στιγμές και να κερδίζω νέους φίλους μέσα από τέτοιες συνεργασίες.

   Απολαύστε τον,

   SHARE