ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Η πρώτη επαφή με τον Ted και την Tori εγινε μέσω Skype λόγω της διαφοράς ώρας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική.
Στο πρώτο λοιπόν ραντεβού με ενημέρωσαν ότι έχουν σκοπό να πραγματοποιήσουν έναν γάμο στην Villa Delenia. Η οργάνωση γάμου από το εξωτερικό σίγουρα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση.

Κάθε φορά που καλούμαι να φωτογραφήσω ένα γάμο στην Villa Delenia μου προκαλεί ιδιαίτερη χαρά. Είναι βέβαια και μια νέα πρόκληση. Θέλω να δίνω σε κάθε ζευγάρι μου ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την τελευταία φορά που είχα φωτογραφήσει πάλι εκεί γάμο. Αντιλαμβάνομαι την λαχτάρα του εκάστοτε ζευγαριού από το εξωτερικό που έρχεται να πραγματοποιήσει τον γάμο του στην Ελλάδα, και τις μεγάλες προσδοκίες που έχει.

VILLA DELENIA

Ο γάμος στην Villa Delenia είναι μία ξεχωριστή περίπτωση σε σχέση με τα κλασικά κτήματα στην Αθήνα.  Μπορεί να φιλοξενήσει γύρω στα 40 με 50 καλεσμένους και βρίσκεται σε ένα απομονωμένο αλλά πανέμορφο μέρος στα Νέα Στύρα Εύβοιας με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Παρέχει ξεχωριστούς χώρους προετοιμασίας για την νύφη και τον γαμπρό.

Η θέα από τα δωμάτια της Villa Delenia σου κόβουν την ανάσα. Πόσο μάλλον για ένα ζευγάρι όπως ο Ted και η Tori που ταξίδεψαν από την Αμερική για να ζήσουν αυτές τις μοναδικές στιγμές μπροστά στην άγρια ομορφιά του Αιγαίου Πελάγους.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Η οργάνωση του γάμου από την Wedding Planner Ιωάννα Λουκάκη ήταν καθοριστικής σημασίας. Κατάφερε με την οργανωτική της μαεστρία να υλοποιήσει όλες τους τις επιθυμίες ώστε να πραγματοποιήσουν έναν άψογο μυστήριο γάμου.
Η βάση αλλά και τα σχέδια του ζευγαριού ήταν ένας πολιτικός γάμος με μίξη από έθιμα και στοιχεία θρησκευτικού γάμου.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει και στην εξαιρετική διάθεση των φίλων του ζευγαριού. Η θετική τους ενέργεια σε συνδυασμό με τα υπέροχα κοκτέιλ, το πάρτι γάμου απογειώθηκε. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που σαν φωτογράφος γάμου, βρίσκομαι εκει που αληθινές στιγμές μένουν για πάντα μέσα από τον φακό μου. Επίσης είναι ευλογία να κερδίζω νέους φίλους μέσα από τέτοιες συνεργασίες.

Απολαύστε τον,

 

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us