Αν θα έπρεπε να βάλω έναν τίτλο στο γάμο του Charles και της Beverly θα ήταν “Ένας γάμος πρόκληση στη Σαντορίνη”.

Ο Charles προερχόμενος από τον Λίβανο και η Beverly από την Αγγλία δεν θα παντρευτούν μόνο οι προσωπικότητες τους αλλά και τα ξεχωριστά έθιμα που έχουν οι δύο χώρες τους. Ένας Λιβανέζικος Γάμος στην Σαντορίνη είναι από μόνος στου πρόκληση για τον φωτογράφο γάμου, δεδομένου ότι σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου επιβάλλεται να βγάλεις πολύ όμορφες εικόνες που θα ξετρελάνουν το ζευγάρι που σε εμπιστεύεται.

Πρόκληση όμως και για το ζευγάρι αφού το να πραγματοποιήσεις ένα γάμο από τόσο μακριά δεν είναι και τόσο εύκολο.
Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο να βρεις τους κατάλληλους συνεργάτες και να τους εμπιστευτείς. Ούτως ώστε εκείνη την ιδιαιτερη ημέρα να ξεχαστείς και να απολαύσεις την κάθε στιγμή.
Ο φωτογράφος γάμου με την πείρα και την καλή του διάθεση θα βοηθήσει το ζευγάρι να χαλαρώσει και όπου χρειαστεί θα τους καθοδηγήσει.
Ενώ οι φίλοι του ζευγαριού θα προσδώσουν την απαραίτητη ζεστασιά στην όλη ατμόσφαιρα.
Ο Charles και η Beverly είναι από τα τυχερά ζευγάρια που είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το γάμο τους σε ένα τόσο όμορφο μέρος όπως η Σαντορίνη και συγκεκριμένα το Venetsanos Winery, αφού για να είμαστε και ειλικρινείς θέλει μεγάλη προετοιμασία.

Έτσι μας δόθηκε επιπροσθέτως η ευκαιρία κάνοντας μία όμορφη και χαλαρή βόλτα στη Σαντορίνη για μια φωτογράφιση πριν το γάμο τους, ώστε να δημιουργήσουμε υπέροχες αναμνήσεις.

Απολαύστε τον,

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us