FAQ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Και Απαντήσεις

Πλήρης προτάσεις φωτογραφίας γάμου που διασφαλίζουν ότι η ημέρα του γάμου σας είναι φωτογραφικά αποτυπωμένη όπως πάντα ονειρευόσασταν. Εάν έχετε συγκεκριμένα αιτήματα ή θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πακέτα φωτογραφίας γάμου που προσφέρω για την Ελλάδα ή τους διεθνείς γάμους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο an.stavropoulos1@gmail.com η πατήστε ΕΔΩ και στείλτε μου μια φόρμα ενδιαφέροντος έστω για μια συμβουλή σχετικά με τον γάμο σας. Μην διστάσετε…

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

FAQ
Συχνές Ερωτήσεις
Πώς θα περιγράφατε το ύφος σας στη φωτογραφία γάμου;

Μας αρέσουν οι αυθεντικές και συναισθηματικές στιγμές από την ημέρα του γάμου ή της βάφτισης. Προτιμούμε τις γνήσιες και αυθόρμητες εικόνες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ξανά την ημέρα του γάμου σας. Οι φωτογραφίες μας, θελουμε να δείχνουν την ομορφιά των απλών πραγμάτων, όπως ένα χαμόγελο, ένα άγγιγμα ή ένα βλέμμα γεμάτο συναισθήματα.

Πόσο καιρό πριν το γάμο μας θα πρέπει να σας προσεγγίσουμε;

Αν ο γάμος σας είναι προγραμματισμένος να γίνει ημέρα Σάββατο θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα αφού αυτή η ημέρα της εβδομάδας είναι και η πιο περιζήτητη. Το καλύτερο θα ήταν να έχετε συμφωνήσει με εμάς 9-12 μήνες πριν το γάμο σας.

Θα λάβουμε ολόκληρο το ψηφιακό αρχείο φωτογραφιών;

Θα σας παραδωθούν όλα τα ψηφιακά αρχεία για απεριόριστη προσωπική χρήση. Διατηρούμε το δικαίωμα χρήσης όλων των εικόνων για εμπορική χρήση, όπως προβολή σε δικτυακούς τόπους / κοινωνικών μέσα / διαγωνισμούς.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε τις φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου μας η της βάφτισης;

Όλες οι εικόνες θα είναι διαθέσιμες για προβολή σε συγκεκριμένο χώρο στο διαδύκτιο περίπου 6-9 εβδομάδες μετά τη λήψη. Θα έχετε μια ιδιωτική συλλογή φωτογραφιών με προστασία κωδικού πρόσβασης.

Το στούντιο σας παρέχει υπηρεσίες κινηματογράφισης ;

Σας προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες κινηματογραφιστές για να κάνουμε την επιλογή σας πιο ποιοτική και την αναζήτηση σας πιο εύκολη.

Ποιος φωτογράφος θα φωτογραφίσει τον γάμο μου;

Ο φωτογράφος που θα πραγματοποιήσει το ραντεβού μαζί σας θα είναι ο κύριος φωτογράφος για την φωτογράφιση του γάμου σας.

Κάνετε γάμους εκτός Αθηνών;

Είναι μεγάλη μας ευχαρίστηση να εξυπηρετούμε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Πόσες εικόνες παρέχετε συνήθως από έναν γάμο;

Προσφέρουμε συνήθως 60-80 εικόνες ανά ώρα. Παρακαλώ θεωρήστε ότι αυτοί οι αριθμοί μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν ανάλογα με τη ροή της ημέρας και τον αριθμό των δραστηριοτήτων που πρέπει να φωτογραφηθούν. Προσπαθούμε να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εικόνες από την ημέρα του γάμου σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα σας δίνουμε λήψεις χωρίς νόημα.

Το στούντιο σας ασχολείται με διάφορους τομείς της φωτογραφίας?

Ναι, έχουμε εμπειρία σε πολλούς τομείς της φωτογραφίας. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Δείτε δείγμα της δουλειάς μας στο www.upnup.gr

Προσφέρετε άλμπουμ γάμου;

Προσφέρουμε ψηφιακά άλμπουμ σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Θα χαρούμε πολύ σε μια συνάντηση μας να σας τα δείξουμε. Μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Ποιές είναι οι παροχές που μπορείτε να μας παρέχετε; (Συνοπτικά)

Φωτογραφική και Κινηματογραφική κάλυψη του Γάμου και Βάπτισης

Φωτογραφική και Κινηματογραφική Προετοιμασία Γαμπρού

Φωτογραφική και Κινηματογραφική Προετοιμασία Νύφης
Τελετής Γάμου Βάπτισης & Γαμήλια Δεξίωση-Party Βάπτισης

Εκτύπωση Ψηφιακού Άλμπουμ Γάμου και Βάπτισης σε υψηλή ποιότητα

Φωτογραφική και Κινηματογραφική κάλυψη του Γάμου και Βάπτισης από Drone

Εκτύπωση φωτογραφιών σε φωτογραφικό χαρτί fine art

Παράδοση των φωτογραφιών σας σε USB

Κάλυψη σε όλη την Ελλάδα & το εξωτερικό

On Line Gallery Γάμου και Βάπτισης

Video clip γάμου

Φωτογραφική και Κινηματογραφική κάλυψη Πολιτικού γάμου

4κ weddings, γάμοι γυρισμένοι σε 4Κ ποιότητα εικόνας

Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us