Ο ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ 48

Η Evi και η Florian διαμένουν μόνιμα στη Γερμανία. Στόχος τους να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Ελλάδα για να τιμήσουν τη χώρα καταγωγής της νύφης. Με την εκπληκτική θέα του Σαρωνικού κόλπου, το Κτήμα 48 στην Ανάβυσσο, παρείχε το τέλειο σκηνικό για γάμο.

Από 2000 χιλιόμετρα μακριά, κατόρθωσαν να προγραμματίσουν έναν απίστευτο καλοκαιρινό γάμο. Θα μείνει αξέχαστος στην υπέροχη οικογένεια τους, στους φίλους τους αλλά και σε εμένα προσωπικά. ‘Ηταν τιμή μου να τους φωτογραφίσω.

Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Κομψά παστέλ χρωματισμένα λουλούδια, γεμάτα με άγρια ​​λεβάντα, κοσμούσαν το εκκλησάκι του κτήματος. Η νύφη περπάτησε ανάμεσα τους σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό μέχρι τις σκάλες της εκκλησίας για να την παραδώσει ο θείος της στον Florian. Με τους κουμπάρους και τις παράνυφες να περιμένουν την άφιξη της νύφης τα συναισθήματα ξεχείλισαν.

Η ρομαντική τελετή πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του κτήματος, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με θέα στην γαλάζια θάλασσα. Την περιβάλλουν κόκκινα βράχια με ψηλούς φοίνικες προσθέτοντας ένα εξωτικό και τροπικό άγγιγμα στο τοπίο. Ο ήλιος που βρισκόταν πάνω από τα βελούδινα νερά της θάλασσας έριξε μια χρυσή σκιά πάνω στο χώρο και δημιουργώντας μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Αυτή η μαγική ατμόσφαιρα με βοήθησε σαν φωτογράφος γάμου, να συλλάβω μοναδικές εικόνες. Έτσι θα διατηρηθούν από το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους για πάντα όχι στο μυαλό τους, αλλά τυπωμένα με ζωηρά έντονα χρώματα στο ψηφιακό τους άλμπουμ.

Το ηλιοβασίλεμα σηματοδότησε την αρχή της δεξίωσης γάμου στο κτήμα 48. Ήταν εξίσου έντονη σε συναισθήματα όπως και η γαμήλια τελετή. Τα τραπέζια γεμάτα από αγαπημένα τους πρόσωπα συγκινημένα από τις όμορφες στιγμές.Οι ομιλίες περιστράφηκαν σχετικά με το πως έγινε η γνωριμία του ζευγαριού. Η Εύη και ο Florian χαμογελούσαν συνεχώς καθώς χόρευαν, λουσμένοι με ροδοπέταλα από τους αγαπημένους τους.

Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Το χαρούμενο πάρτι που ακολούθησε με έκανε να νιώσω ότι είναι ένας καλός οιωνός για το μέλλον τους. Αυτή η υπέροχη ενέργεια που είχε η δεξίωση γάμου στο Κτήμα 48, ήταν σαν να έδειξε το μέλλον της ζωής της Εύη και του Florian. Ότι στην κοινή τους πορεία θα έχουν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή.

 

Απολαύστε τον,

You can watch a short wedding slideshow on YouTube

https://youtu.be/P997ZKKkgzk
SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us