ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Ο Πέτρος και η Αμέλια είναι ένα ζευγάρι που γνωρίζοντας τους, αισθάνεσαι ότι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον ολοκληρωτικά. Διακριτικοί, σεμνοί, δύο υπέροχοι άνθρωποι. Η απόφαση τους να τελέσουν το μυστήριο του γάμου και την δεξίωση του γάμου στον Πύργο Πετρέζα.

Η διαμονή τους στο Βέλγιο δεν τους εμπόδισε να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους όπως τον είχαν ονειρευτεί. Η απόσταση βέβαια προϋποθέτει και αρκετές ώρες επικοινωνίας μέσω Skype. ‘Οσο συχνά χρειαστεί αρκεί να οργανωθεί ένας γάμος με πολύ μεράκι σαν τον συγκεκριμένο.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Ψυχικό δεν απογοητεύει τα ζευγάρια που την εμπιστεύονται για την πραγματοποίηση του γάμου τους. Και αυτό γιατί έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις που χρειάζεται ένα ζευγάρι. Διαθέτει όμορφα σημεία για να φωτογραφηθεί ο γαμπρός στην αναμονή του γάμου. Μία ονειρική διαδρομή της νύφης κατα την άφιξη της στην εκκλησία. Τέλος μια κατανυκτική ατμόσφαιρα για την τέλεση του μυστηρίου. Αν προστεθεί στα θετικά και ο περιβάλλον χώρος της εκκλησίας που θα βοηθήσει και στο να παρκάρουν και οι καλεσμένοι τότε μιλάμε για μια εξαιρετική επιλογή.

ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΤΡΕΖΑ

Καλεσμένοι από όλο τον κόσμο με υπέροχη διάθεση, άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να βρεθούν καλοκαίρι στην Ελλάδα και να πραγματοποιήσουν μια αλλαγή όρκων. Ένα πάρτυ γάμου από αυτά που δεν ζεις συχνά και όλα αυτά μέσα σε αυτό το υπέροχο κτήμα-πύργο Πετρέζα.

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Πολύχρωμες συνθέσεις από αέρινα φορέματα, όμορφες παρουσίες γυναικών και ανδρών. Δροσερά Cocktails στα χέρια των καλεσμένων που απολάμβαναν τον καλοκαιρινό ήλιο και τις ποικιλίες γεύσεων από την κουζίνα του κτήματος.

Ο γάμος στον Πύργο Πετρέζα κράτησε μέχρι το πρωί με το πάρτι να ξεδιπλώνεται σε όλους τους χώρους του κτήματος. 250 καλεσμένοι είχαν παρασυρθεί από τους ήχους της μουσικής και από τις εκπλήξεις που τους είχε ετοιμάσει το ζευγάρι.

Απολαύστε τον,

 

SHARE
Last Available Dates For 2024! Book Yours Contact Us