Αυτό το γαμήλιο γλέντι στο C-Lounge του Island ήταν απόλυτα εντυπωσιακό. Τα σύγχρονα ζευγάρια, όπως η Isil και ο Erdem, αποδεικνύουν ότι στις νεότερες γενιές η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει τις διαφορές όλων των πολιτισμών. Ένα αγαπημένο τούρκικο ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον γάμο τους στην γειτονική Ελλάδα. Η Ίσιλ και ο Έρντεμ ταξίδεψαν στην Αθήνα το Σεπτέμβριο με τους λίγους αλλά τους πολύ δικούς τους ανθρώπους για να τον πραγματοποιήσουν.

   Το ζευγάρι και οι φιλοξενούμενοί τους έμειναν στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, στο διάσημο Electra Palace Hotel στην Πλάκα. Η στρατηγική κεντρική τοποθεσία του Electra Palace Hotel εκστασίασε την νύφη, αφού κατα την διάρκεια της προετοιμασίας της στην γαμήλια σουίτα, είχε υπέροχη θέα στην Ακρόπολη από το παράθυρό της.

   Παρόλο που το ζευγάρι θα πραγματοποιούσε έναν πολιτικό γάμο στο τούρκικο προξενείο και η διάρκεια δεν θα ήταν μεγάλη η συγκίνηση δεν έλειψε καθόλου. Ο Isil και ο Erdem υπέγραψαν τα χαρτιά που τους δήλωναν αντρόγυνο μπροστά στους δυο τους μάρτυρες και τους φιλοξενούμενους, και οι δύο συγκινήθηκαν πάρα πολύ. Ο κομψότατος γαμπρός φορούσε ένα μπεζ κοστούμι και το συνδύασε με την γαμήλια ανθοδέσμη και φρόντισε να ταιριάζει με το vintage νυφικό φόρεμα της νύφης. Κοντό μανίκι με περίπλοκες λεπτομέρειες και μικρά, διακριτικά λουλούδια στα μαλλιά της ολοκλήρωσε το λιτό στύλ της.

   Η γαμήλια δεξίωση στο παραλιακό C-Lounge στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν εξίσου αριστοκρατική σαν το ζευγάρι. Η Isil με τον Erdem κανόνισαν για τους καλεσμένους τους και τοποθετήθηκε ένα μακρόστενο γαμήλιο τραπέζι στην βεράντα του C-Lounge με πανοραμική θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Αυτή η πανέμορφη εικόνα σε προδιάθετε για ένα πάρτυ γάμου πέρα απο τα συνηθισμένα. Καθώς ένα αεροπλάνο πετούσε από πάνω μας, μέσα σε αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον, σκεφτόμουν την αγάπη που διασχίζει τα όρια, την οποία και έδειξε η αγάπη της Isil και του Erdem για την Ελλάδα. Με αυτή τη σκέψη, βρήκα τον εαυτό μου να σκέφτομαι πόσο ευγνώμων ήμουν που συμμετείχα σε μια τέτοια όμορφη στιγμή στη ζωή αυτού του υπέροχου ζευγαριού και στον τούρκικο γάμο στο Island C-Lounge.

   Απολαύστε τον,

   You can watch a short wedding slideshow on YouTube

   https://youtu.be/J-Li1mIveM4
   SHARE