Ο Σίμωνας και η Αγαθή μου τηλεφώνησαν λέγοντας ότι είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν έναν καλοκαιρινό γάμο σε βουνό, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την πρώτη μας αυτή επαφή. Η σύσταση είχε έρθει από ζευγάρι που είχα παντρέψει πριν ενάμιση χρόνο στο The Margi Farm. Όταν με προτείνει ένα ακόμα ζευγάρι που έχω φωτογραφίσει τον γάμο τους σε ένα επόμενο ζευγάρι, νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και ευθύνη για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο  γάμος τους θα πραγματοποιούνταν στο Resort Pleiadon Gi στα Τρίκαλα Κορινθίας με  καλεσμένους όχι παραπάνω από 180 άτομα. Για τον λόγο αυτό οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού θα ξεκινούσαν μέσα στο ξενοδοχειό που είχαν δεσμεύσει για τον λόγο αυτό. Το πάρτυ επίσης θα λάμβανε μέρος στο χώρο δεξιώσεων του Pleiadon Gi. Η εκκλησία που είχε κανονιστεί η γαμήλια τελετή ήταν λιγα μόνο μέτρα μακριά απο το ξενοδοχειό οπότε όλες οι μετακινήσεις θα γινόντουσαν σχετικά γρήγορα. Λιγότερες μετακινήσεις περισσότερες στιγμές μαζί με το ζευγάρι.

Συνήθως οι γάμοι που γίνονται εκτός μόνιμης διαμονής του ζευγαριού, οι πιθανότητες για να γίνει ένα ξέφρενο πάρτυ γάμου είναι μεγάλες. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο κόσμος που θα ακολουθήσει το ζευγάρι στο γάμο του, θα περάσει δύο ημέρες μακριά από τις συνήθεις σκέψεις τις καθημερινότητας.

Γνωρίζοντας την παρέα του Σίμωνα και της Αγαθής ένιωσα ότι ο γάμος δεν θα μπορούσε να μην είναι μαγικός. Ο τρόπος που φρόντιζαν την νύφη και τον γαμπρό ήταν πρωτόγνωρος στα μάτια μου. Δεν τους άφησαν στιγμή απο δίπλα τους κανονίζοντας τις όποιες απαιτήσεις του γάμου. Το σημαντικό σε όλο αυτό είναι ότι χωρίς να καταλάβει τίποτα το ζευγάρι δεν θα μειωθεί η θετική του στάση απέναντι στον γάμο.

Ένας υπέροχος άνθρωπος πρώτα και μετά ιερέας ανέλαβε να τελέσει με όλη την ευπρέπεια και την κατάνυξη το μυστήριο του γάμου. Δάκρυα συγκίνησης από τους νεόνυμφους αλλά αμέτρητα χαμόγελα από την υπέροχη παρέα τους. Λιτός, διακριτικός, καλαίσθητος στολισμός πλαισίωνε αυτό το ζεστό κλίμα που είχε δημιουργηθεί γύρω από την εκκλησία, όπως ακριβώς και οι χαρακτήρες του ζευγαριού.

Μετά το τέλος της φωτογράφησης των οικογενειακών στιγμών, ξεκίνησα την φωτογράφιση του ζευγαριού που συνήθως χρειάζεται μια μικρή καθοδήγηση εώς ότου αρχίσουν να χαλαρώνουν και να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό μπροστά στον φακό. ‘Οταν έχεις να κάνεις όμως με ένα τόσο ζεστό ζευγάρι σαν το Σίμωνα και την Αγαθή, δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε πολύ. Ο έρωτας τους ήταν τόσο δυνατός που τελικά το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να τους βάλω στο σωστό φωτιστικά σημείο και οι αγκαλιές και τα φιλιά ξεκίνησαν από μόνα τους.

Απολαύστε το,

Featured on Love4weddings

 

 

SHARE