Παρόλο που η Evi και η Florian διαμένουν μόνιμα στη Γερμανία, ήθελαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Ελλάδα για να τιμήσουν τη χώρα καταγωγής της νύφης. Με την εκπληκτική θέα του Σαρωνικού κόλπου, το Ktima 48 στην Ριβιέρα της Αθήνας στην Ανάβυσσος παρείχε το τέλειο σκηνικό για την ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού. Από 2000 χιλιόμετρα μακριά, κατόρθωσαν να προγραμματίσουν έναν απίστευτο καλοκαιρινό γάμο, ο οποίος θα μείνει αξέχαστος στην υπέροχη οικογένεια τους, στους φίλους τους αλλά και σε εμένα προσωπικά που μου έγινε η τιμή να τους φωτογραφήσω.
   Κομψά παστέλ χρωματισμένα λουλούδια, γεμάτα με άγρια ​​λεβάντα, κοσμούσαν το ξωκλήσι που περπάτησε η νύφη μέχρι τις σκάλες της εκκλησίας για να την παραδώσει ο θείος της στον Florian. Με τους κουμπάρους και τις παράνυφες να περιμένουν την άφιξη της νύφης τα συναισθήματα ξεχύλισαν.

   Η ρομαντική τελετή πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του κτήματος, μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο με θέα σε γαλάζια θάλασσα που περιβάλλεται από κόκκινα βράχια, με ψηλούς φοίνικες προσθέτοντας ένα εξωτικό και τροπικό άγγιγμα στο τοπίο. Ο ήλιος που βρισκόταν πάνω από τα βελούδινα νερά της θάλασσας έριξε μια χρυσή σκιά πάνω στο χώρο, που δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Αυτή η ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα συναισθήματα, μου επέτρεψε σαν φωτογράφος γάμου, να συλλάβω μοναδικές στιγμές που μπορούν να διατηρηθούν από το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους για πάντα όχι στο μυαλό τους αλλά τυπωμένα με ζωηρά έντονα χρώματα στο ψηφιακό τους άλμπουμ.

   Το ηλιοβασίλεμα σηματοδότησε επίσης την αρχή της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία ήταν εξίσου έντονη σε συναισθήματα όπως και η γαμήλια τελετή. Με τραπέζια γεμάτα από αγαπημένα τους πρόσωπα, τοποθετημένα πάνω στο πράσινο γκαζόν δίπλα σε μια φωτισμένη πισίνα, οι ομιλίες περιστράφηκαν σχετικά με το πως έγινε η γνωριμία του ζευγαριού. Η Εύη και ο Florian χαμογελούσαν συνεχώς καθώς χόρευαν, λουσμένοι με ροδοπέταλα από τους αγαπημένους τους. Το ηλιοβασίλεμα σηματοδότησε επίσης την αρχή της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία ήταν εξίσου έντονη με το συναίσθημα της τελετής.

   Η Εύη και ο Florian χαμογελούσαν καθώς χόρευαν εκστασιασμένοι και λουσμένοι με ροδοπέταλα από τους αγαπημένους τους. Το χαρούμενο πάρτυ που ακολούθησε με έκανε να νιώσω οτι είναι ένας καλός οιωνός για το μέλλον τους. Αυτή η υπέροχη ενέργεια που είχε ο γάμος δεξίωση στο Κτήμα 48, ήταν σαν να έδειξε το μέλλον της ζωής της Εύη και του Florian, δηλαδή ότι στην κοινή τους πορεία θα έχουν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή.

   Απολαύστε τον,

   You can watch a short wedding slideshow on YouTube

   https://youtu.be/P997ZKKkgzk
   SHARE